I söndags var jag och Riga på tävling hos Rönne HU i Klippan. Morgonen började med en rejäl störtskur som sedan höll i sig till lunchtid. 

Vi började torra med hoppklassen och gick i mål plaskblöta och med 10 fel på hinder. Körde nästa klass med i samma blöta och leriga kläder och tyvärr blev det ett diskat lopp då Riga stack igenom ramen på däcket och fortsatte genom en tunnel som låg efter. Någon som minns att detta hänt förut? Tänkte väl det!

Men Rönne bjöd på hela 4 lopp denna dagen så än fanns det hopp. Det var bara till att byta om, sätta bajspåsar (oanvända) på fötterna, i med fötterna i skorna och boosta upp självförtroendet. Nu gällde det. Två lopp kvar på säsongen och en pinne kvar i varje klass...

Jajjamensan! Nollade hopploppet och hamnade på en 4:e plats. En pinne!!!

Nollade agilityloppet!! Men... Det gjorde visst ett helt gäng till och vår tid räckte inte till en placering tyvärr. Synd! Vi gjorde vårt bästa efter förutsättningarna. Vet att Riga kunde gått snabbare om jag hade hejat på henne mer men jag sprang med en förkylning som satt sig på stämbanden och min röst var allt annat än med. Jag ville också vara noggrann med kontaktfälten och sådant kostar tyvärr tid. Äsch! Bara träna vidare...

Till nästa säsong ska vi väl få till det. Bara en pinne kvar som sagt. Och det kan ju vara praktiskt att ha Riga kvar i 1:an när Dot ska ut och debutera. Positivt tänkande var det ja :)