Kalmar, Kalmar, Kalmar. Redan en månad sedan vi var där men var har inlägget tagit vägen? 

Var det så katastrofalt så det bäst bör glömmas? Nej tvärt om! Jag har medvetet väntat. Filmer skulle laddas upp och inlägg skulle skrivas.Sedan gick tiden. Känns det igen?

En praktisk sak blev till en fånig sak till slut. Vi valde nämligen att ta den digitala filmkameran och filma med i stället för telefonerna (vilkas batterier vi behövde spara på dessa långa dagar under tävlingen). Men se så bekvämt det har blivit att kunna ladda upp filmer direkt från telefonen till Youtube. Inte alls så enkelt är det numer med den digitala videokameran när det till och med behövs installeras ett nytt program för att få filmerna till datorn. Ja, ni förstår...

Så i kortaversionen kommer nu här sammanfattningen över GULDagilityn i Kalmar för vår del.

Det var trevligt. Det var varmt. Resultaten var ok. Vi shoppade. Åt gott. Bodde bra.

 


Ja, men ungefär så faktiskt. Det var faktiskt så klyshigt att vi hade tur med vädret, värsta värmeböljan. Minns ni? Kanske lite väl bra väder för att räknas som bra tävlingsväder. Men synd att klaga. Vi bodde i ett hus Jenny hade fått låna genom kontakter. Ett supermysigt hus som låg väldigt väl till för långa hundpromenader tidiga mornar och sena sommarkvällar.

Vi vann den inofficiella tältsättartävlingen. Ja, alltså, det var vi själva som utsåg oss till detta då vi lyckades knipa en bra plats efter att ha stått i kön för tältuppsättning i 45 minuter och sedan sprungit hysteriskt a la' kön till Idol-audition för att snabbast möjligast ta en plats och börja slita upp tält och hamra ner tältpinnar. Ingen överdrift här faktiskt. Det är helt sant!

Resultatmässigt då? För min och Rigas del började första dagen med två diskade lopp. Ok diskningar men denna trend ville jag ändå inte fortsätta. Det krävdes förbättring. Det blev det. I stället blev resultatet 5 fel i följande lopp. Alltså, ALLA kommande lopp. 5 lopp med fem fel. Så, så nära pinnresultat men icke då. Pris blev det dock några gånger men vad gör väl det...

Det är bara till att träna på. Någongång ska vi väl sätta allt ;)