Vi har haft en solig helg i Råådalen utanför Helsingborg. På lördagen tävlade Riga och på söndagen var det Sallys tur.

Riga gjorde ett fartfyllt agilitylopp. Tyvärr har vi fortfarande trassel med däcket, där det händer att hon hoppar genom ramen. Så gjorde hon alltså i detta loppet och med den farten hon hade hann hon sticka iväg till tunneln som kom efter. Disk alltså men ett bra, fartigt lopp i övrigt där jag vågade med ett byte över muren som vi inte har tränat så mycket på och därför osäker på om Riga skulle ta den.

I hoppklassen så fick vi en vägran på hinder men trots 5 fel landade vi på en 4:e plats i klassen. Rätt så svår bana alltså men jag tyckte den var utmanande och rolig och taggade igång ordentligt på utmaningen redan under banvandringen.

Tyvärr ej film från hoppklassen men iaf agilityklassen:

Sally gjorde tre bra lopp (ett ag och två hopp) där vi hade gott samarbete och teamkänsla. Tyvärr lite missar ändå men ändå nöjd med loppen. Under framhoppningen till andra klassen snubblade Sally i landningen efter ett hinder. Det såg ut att gå bra och jag tänkte inte mer på det. Men efter vi hade sprungit klassen och gick av såg jag att hon hade en grästuss mellan tänderna. Tog bort detta och upptäckte då att hon faktiskt hade slagit av en hörntand. Aj då!!

Det blev således att boka tid hos veterinären och få tanden bortopererad. Sally tog operationen bra men kommer i och med detta och medicinering att missa Guldagilityn i Kalmar efter midsommar. Tråkigt!!