Idag har jag, Sally och Riga tävlat i Svalöv. Det var första gången som jag var där och jag blev positivt överaskad. En trevlig tävlingsplats med säkerhetstänk på och omkring banan (har nog aldrig sett så många sandsäckar på tunnlarna som här) och bra uppvärmningsmöjligheter.

Riga var först ut i hoppklass 1. Hon startade fint men stack sedan iväg på utflykt för att spana in några delat till långhoppet som låg strax utanför banan. Den utflykten kostade oss 0.98 sekunder i tidsfel på ett annars felfritt lopp. Tyvärr, tyvärr. Så nära!

Därefter var det Sallys tur i agilityklass 1. Jakten på sista pinnen... 10 fel blev det tyvärr, så jakten fortsätter. Ett hinder vi höll på att missa pga min placering och en slarvig avgång från vippbrädan. Nåväl. Nöjd att hon inte rev iaf.

Rigas tur i agilityklass 1 resulterade i 15 fel. Då det endast är Rigas 6:e tävling så är jag fortfarande på det stadiet att jag är glad att vi kommer i mål och är mest ute efter att vi ska ha fokus från start till mål. Men det känns att det är på gång att lossna nu.

Riga kom snett på balansen och ramlade ner. Därefter hoppade hon järvt upp igen men från sidan. En titt på nummerskylten vid slalomet gav oss den sista 5 felaren. Däremellan kändes det riktigt bra. 

Jag lyckades få en vän att filma mitt sista lopp. Jag hade ju gärna haft film på alla loppen, allra helst Rigas första, men är väldigt glad för ett iaf.