Igår var vi på tävling i Trelleborg, jag och Jenny och våra hundar. 4 klasser var det som gällde. Jag behöver ju fortfarande ta viss hänsyn till min kropp efter graviditet men den känns starkare för var dag. Jag är medveten om att vissa rörelser inte är optimala och till viss del även kan vara skadliga att utföra så nära inpå en graviditet och det tar jag hänsyn till vid valet av byten och svängar när jag planerar min banvandring. Det får ju viss påverkan på loppet så klart och ibland blir Rigas vägar längre och svängarna vidare av just den anledningen, att jag inte vill pressa mig själv till tvära byten, men så får det vara. Det funkar ju i klass 1.

Trots löp så var Riga väldigt fokuserad. Mer än vanligt faktiskt! Hon sprang så fint so  hon bara kunde göra och vi fick 3 felfria lopp med uppflyttningspinne i varje. Dagens sista lopp placerade hon sig till och med som segrare i klassen! I det diskade loppet tog hon en tunnel för mycket men resten av banan var så bra även där. Samma känsla som i övriga lopp. Riktigt roligt!

Nu har Riga totalt 4 pinnar i varje klass i klass 1. Nu kan vi flytta upp till klass 2 som jag längtat efter eller stanna kvar för att jaga en pinne till och därmed erhålla diplomtitel. Hmmm...