I helgen som var åkte jag och Jenny med sällskap av min mamma till Ystad. På lördagen tävlade jag Sally i seniorklass och Riga i klass 1. På söndagen startade Sally i klass 2 och Riga stannade hemma (ingen klass för henne att starta i).

seniorbanornas hinder var låga och svårigheten som en klass 1 bana så ni förstår vilken fart Sally kom upp i! Trots detta gjorde hon två bra lopp. Fem fel på balansen i agilityklassen (5:e placering totalt) och felfritt lopp i hoppklassen med en 2:a placering.


Riga sprang agilitybanan på samma bana som seniorklassen. Även hon fick fem fel på balansen. I hoppklassen sprang hon vid sidan av en tunnel och fick därmed ett till 5felslopp i bagaget. Ni ser att trenden fortsätter va?!


Jenny gjorde mycket väl i från sig både vad gäller att ordna med nybakat fika och att leverera resultat. En SM-pinne till i bagaget för henne och Foxy. Grattis igen!!


Söndagens lopp med Sally gav kvitto på att vi har kommit en bra bit framåt i vårt samarbete och att vi har några svängar som vi får fortsätta jobba med för att de ska sitta, även på tävling. Då främst i agilityklassen den här gången där det blev lite strul.  

En stor omställning var att gå från lördagens låga hinder till söndagens klass 2 hinder på maxhöjd. Därför lägger jag inte mycket energi åt Sallys tre rivningar i  hoppklassen utan glädjer mig åt att vi klarade alla svängar och att jag blivit så pass snabb att jag hann göra mina byten där jag tänkt mig (framför henne) och att hon litar på att jag visar så bra att hon följde mig runt hela banan och vi tog oss i mål.